Dom upokojencev Idrija - Življenje z nami je kvalitetnejše
Oskrbovana stanovanja

Oskrbovana stanovanja Doma upokojencev Idrija

Oskrbovana stanovanja upravičencem omogočajo namestitev v varnem okolju, ki jim pomaga vzdrževati neodvisnost. Oskrbovana stanovanja Doma upokojencev Idrija, d.o.o. predstavljajo most med domačim okoljem, v katerem upravičenec ne zmore več povsem samostojnega funkcioniranja, in institucionalnim varstvom, ki ga izvajamo v domu upokojencev.

Prednost oskrbovanih stanovanj Doma upokojencev Idrija, d.o.o. je med drugim tudi v lokaciji, saj se nahajajo v samem središču mesta Idrija in s svojo lego omogočajo dostopnost do zdravstvenega doma, cerkve, vrtca, šole, lekarne, trgovine, postajališča mestnega avtobusa, saj se vse našteto nahaja v neposredni bližini oskrbovanih stanovanj.

Oskrbovana stanovanja od zunaj
 Storitve v okviru Pomoči družini na domu

Storitve v okviru Pomoči družini na domu

V oskrbovanih stanovanjih se po potrebi lahko izvajajo tudi storitve v okviru Pomoči družini na domu. Omogočamo tudi pranje perila v pralnici in koriščenje storitev kuhinje Doma upokojencev Idrija. Stanovalci oskrbovanih stanovanj se lahko udeležijo tudi različnih dogodkov, ki jih pripravljamo v Domu upokojencev Idrija.

Predstavitev prostorov


1-sobno2-sobno


Garsonjera

Trenutno imamo vsa oskrbovana stanovanja zasedena, zato smo vzpostavili listo čakajočih interesentov za najem stanovanja. V kolikor ste tudi vi interesent za najem oskrbovanega stanovanja, nam pošljite izpolnjeno dokumentacijo.

Nazaj na vrh