Dom upokojencev Idrija - Življenje z nami je kvalitetnejše
Tržna dejavnost
Jedilnica v enoti Idrija

Prehrana

V kuhinji enote Idrija zunanjim uporabnikom ponujamo okusne malice in kosila navadne in dietne prehrane (sladkorna in žolčna dieta). Naročene obroke lahko pojeste v naši jedilnici ali pa vam jih pripravimo za domov (prevzem v kuhinji Doma upokojencev Idrija).

Če se želite naročiti na prehrano Doma upokojencev Idrija, se obrnite na vodjo kuhinje v njegovi pisarni na Arkovi ulici 4 ali pokličite v recepcijo enote Idrija ( 05 372 72 70 ) in prosite, da vas prevežejo k vodji kuhinje.

Storitve pranja perila

Zunanjim uporabnikom so na voljo tudi storitve naše pralnice, v kateri vam operemo oblačila ali večje tekstilne izdelke (npr. odeje).

Če bi želeli koristiti storitve naše pralnice, kontaktirajte vodjo pralnice na telefonski številki 05 37 34 928 ali na elektronski naslov dominika.menard@duidrija.si.

Storitve pranja perila
Najem prostorov

Najem prostorov

V sklopu Medgeneracijskega centra nudimo tudi možnost najema prostorov za različne priložnosti.

Na voljo imamo tri prostore, kvadratura največjega znaša 164,37 m2. Vsi prostori so sodobno opremljeni, v ceno so vključeni vsi priključki, ogrevanje/hlajenje, toaletni prostori ter čiščenje, možnost koriščenja tehnične opreme ( ozvočenje, projekcija ).

Cena urnega najema za vadbe znaša 15,00 EUR, cena ure najema za izobraževanja, predavanja znaša 25,00 EUR.


Prostore lahko najamete katerikoli dan v delovnem tednu.

Za več informacij 

-  pišite na elektronski naslov medgeneracijski.center@duidrija.si   ali 

-  pokličite na telefonsko številko 040 507 044 .

Nazaj na vrh